Verbouw

Verbouw

Elk bouwbedrijf moet kunnen bouwen. Graag onderscheiden wij ons van andere op het gebied van persoonlijke aandacht voor u en uw opdracht. We denken volop met u mee en verzorgen alle voorkomende verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning en/of bedrijfspand. Dit doen wij inmiddels enkele generaties lang.

Bouwen naar uw wensen

Er zijn verschillende redenen om woningen en bedrijfspanden te verbouwen. Wilt u meer ruimte, een nieuwe badkamer of keuken of een compleet andere indeling? Uw woning moet zowel van binnen als van buiten naar wens zijn. Graag zijn wij hierin de partner waar u op kunt bouwen.

Verbouwprojecten

Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij verbouwprojecten. Met onze jarenlange ervaring en kennis nemen wij alle zorgen uit handen. Vooraf komen we graag langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken. Op deze manier krijgen wij een goede indruk van de verwachtingen en kunnen we een heldere offerte uitwerken. We letten scherp op de kosten en zorgen voor een eerlijke prijs.

Verbouwingen groot en klein

Bouwen is ons vak. Als bouwbedrijf voeren wij zowel grote- als kleinere verbouwingen uit. Een opknapwoning gekocht? De complete renovatie uitbesteden? Of alleen een dakkapel laten plaatsen? Wij verbouwen om te wonen en werken zoals u dat wilt!

Frankens Bouwbedrijf logo
Frankens Bouwbedrijf

© 2024 Frankens Bouwbedrijf | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM