Onderhoudwerk

Onderhoudwerk

Franken’s Bouwbedrijf staat bekend om de ervaring in verschillende bouwactiviteiten. Naast uw huis bouwen en verbouwen kunnen wij deze ook onderhouden. Onderhoud aan woningen en bedrijfspanden is essentieel. Het verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Daarnaast is het van wezenlijk belang voor optimaal woon- en werkcomfort.

Schilderwerk

Schilderwerk is vakwerk. Iets wat onze medewerkers en vaste onderaannemers beheersen. De verflaag op de buitenkant van woningen gaat een aantal jaar mee. Door tijdig onderhoud wordt houtrot voorkomen en de levensduur verlengt. Is het binnen schilderwerk aan een opfrisbeurt toe? Graag zorgen we voor bescherming van het houtwerk en muurwerk en verfraaiing van het interieur.

Kleine en grote onderhoudsklussen

Naast onze vaste medewerkers werken wij samen met een groep onderaannemers. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij zowel kleine als grote onderhoudsklussen. Ook de algehele inspectie kunnen wij verzorgen.

Voorkomen is beter dan genezen

Graag denken wij met u mee over het toekomstige onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Hiermee houden we niet alleen het woongenot maar ook de woningwaarde op peil.

Frankens Bouwbedrijf logo
Frankens Bouwbedrijf

© 2024 Frankens Bouwbedrijf | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM